pondělí 27. října 2014

Black Swan | Halloween Tutorial


Ahoj!

Halloween je za dveřmi a pořád nevíte co za kostým? 
V tomto článku vám ukážeme snadnou, rychlou masku, kterou určitě můžete napodobit věcmi, které už vlastníte. A pokud jste viděli film Černá labuť tak tento look vám bude zaručeně povědomý a jak na něj?

Začneme čistým obličejem, na který naneseme světlý makeup. Snažte se použít ten nejsvětlejší, co máte. Ve filmu má Natalie Portman skoro až křídově bílý obličej, takže pokud máte bílou barvu (určenu na pleť samozřejmě) , klidně s ní můžete masku zdokonalit. :)


V dalším kroku si pomocí černé tužky načrtneme zhruba tvar 'křídla'. Zobáček ve vnitřním koutku protáhněte až k nosu. Černou zvýrazněte a obtáhněte i dolní linku a pokračujte v (hodně) prodlouženém ocásku. Celé 'křídlo' na očním víčku bude sahat až do úrovně obočí.
Načrtnutý tvar vybarvíme tmavě šedou nebo černou. Dobře poslouží jak krémové stíny/linky tak i stín. Do vnitřního zobáčku dáme trochu bílé a na vnější část, na spánky, nakreslíme krátkými tahy bílé a černé čárky, které udělají ten labutí efekt.
Celý postup jsem se snažila znázornit na tomto obrázku.
A nezapomeňte na řasenku! :)






Rty budou hodně tmavé. Nejdříve naneste tmavě fialovou (pokud chcete tak i tmavě rudou) a vyplňte s ní celé rty. Poté se budeme snažit o takový ombré efekt a to znovu černou tužkou. Takže tužkou obtáhněte rty a potom černou spojte s fialovou.

Poté vykonturujte lícní kosti matným šedým stínem, aby vypadaly víc zapadle.

Pokud chcete dramatičtější look,  nebojte se přidat umělé řasy.

A co s vlasy? Udělejte vysoký 'baletkovský' drdol a pro autentičnost můžete přidat i malou korunku.










Jak se vám tutorial líbil?

Šli byste za černou labuť?

- L&S ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat