čtvrtek 20. února 2014

LUSH products that I LOVE

Zdravím:)


Lush mám moc ráda, líbí se mi filosofie přírodní, veganské, a nevím jaké ještě, kosmetiky, to že se snaží vyrábět věci s buď recyklovaným nebo žádným :D obalem. Účinné látky v nich jsou přírodní a tak na sebe nemusíte patlat celou laboratoř chemikálií. (Neříkám, že bych kupovala věci pouze bez silikonů, parabenů, éček..... ty věci tam mají svůj účel, nejsou tam jenom proto, aby to bylo nezdravé.) Zkrátka je čas od času dobré nechat o pleť pečovat nějaké ty bylinky nebo silice, přece jenom jí jsou blíž:)
Tato kosmetika je čerstvá, což pro nás znamená méně emulgátorů, ale i dní n spotřebu. Produkty také nejsou nejlevnější, ale to záleží na každém, za co je ochoten utrácet.

Tady jsou moje oblíbené věci této značky
  • Fresh Farmacy
Tento růžový kousek mýdla umí víc než by jeho skromný vzhled mohl napovědět. Čistí, velmi jemně na pleti pění. Po vyčištění je pleť opravdu zbavená nečistot, ale trochu pne. Mírný pocit pnutí způsobuje vysušení pleti, což troch krému zpraví. Proto je ale vhodnější pro smíšenou a mastnou pleť.
oficiální obrázek

Jestli nevíte jak se tuhá čistidla Lush používají, je to prosté. Namočíte obličej a ruce, ve kterých mýdlo trochu napěníte. Poté již pokračujete jako s běžným čistidlem. Rovnou přejíždět mýdlem přes obličej bych nedoporučovala, rozhodně ne pro citlivou pleť.
 
mně zbyl jenom takovýto kousíček



  • Pleťové vody

  • Tea Tree Water
Tyto pleťové vody jsou lehoučké, dobře čistí, zklidní a svou vůní až zrelaxují pleť. TTW je určená na mastnou pleť se sklonem k akné, ale přesto plet nepřesuší. Díky čajovníku má antibakteriální, antiseptické a rozjasňující účinky. No nezní to dokonale?
Sice vás nezbaví akné (co ano?) , ale jako druhý krok o čištění se hodí skvěle.
Balení je velmi praktické, díky střičce (nebo jak se to jmenuje, víte co myslím) můžete pleť rovnoměrně zvlažit čajovníkovou vodou.
Tato 100ml lahvička stojí 145,- (také proto si ní šetřím)
  • Breath of Fresh Air
Jméno ho přesně vystihuje. Jeho účinky popisuje etiketa: Mořský vánek zachycený do lahvičky. Osvěží kdykoli během dne a pozvedne vaši pleť i ducha.
TTW má asi lepší čistící schopnosti, toto je spíš takovéto instantní osvěžení.:) Obsahuje ingredience jako aloe, rozmarýn, růži a i mořskou vodu.
Cena opět stejná, jako u všech Lush pleťových vod.
 
 
 
  •  Honey, I washed the kids
Nejvoňavější mýdlo na světě! Sladká, ale vůbec ne ta sladká chemická vůně, na kterou jsme zvyklí. Tohle mýdlo voní jako med a karamel. Nepatrný kousek je schopný provonět celou koupelnu (true story). Sice trochu vysušuje, jako každé mýdlo, ale to už mu člověk musí holt odpustit:)



  • Grease Lightning
Jedná se o lokální péči na pupínky. Díky obsahu aloe vera má rosolovitou konzistenci. Nehojí přes noc, u tohoto se vyplatí pravidelnost a trpělivost až pak ukáže co umí Někdy ho používám jako sérum na T zonu. Zklidní a napomáhá hojení.
Obsahuje 55ml, zdá se to málo, ale vydrží dlouho (a little goes a long way) a stojí okolo 250 korun.
A co vy máte rádi přírodní kosmetiku? Nebo jí dokonce dáváte přednost?
 
  
Mějte se hezky, přeji krásný den!
 
 
-L ❤

 


 


Žádné komentáře:

Okomentovat