sobota 22. února 2014

Favourite Lip Products


Zdravím:)

Balzám je věc, kterou mám v tašce vždy. Nesnáším pocit rozpraskaných rtů.

Tady je pár mých oblíbených balzámů, ale i nějaké ty rtěnky.



 


 
  •  Carmex

Nejlepší věc na suché rty. Úplně cítíte, že je léčí. Po nanesení jakoby mravenčí a trošilinku pálí(v dobrém slova smyslu). Super na něm je i fakt, že když ho nanesete večer před spaním, probudíte se s hydratovanými šťavnatými rty i ráno.

Jinak nebarví, ten můj je s příchutí limetky. Prodávají se i s jahodou, třešní, granátovým jablkem nebo origoš carmex, ale bohužel ne u nás v ČR. Ten můj je dárek z NY.

 




  • Maybelline  Baby lips

Příjemný balzám, moc pěkně voní a trošku i barví rtíky do broskvova. Obsahuje i malé třpytky (což jsem se snažila zachytit i foťákem). Jinak hydratace není výjimečná, ale zas taková trága to není.


 
 


  • Essence 07 natural beauty

Spíše než rtěnku bych tento produkt zařadila do kategorie hodně pigmentovaný balzám, nebo spíše chubby stick. Barva vypadá celkem přirozeně, se svým věkem tmavší rtěnky ani nenosím. Tuhle ale vytáhnu také jen zřídka. Rozhodně není longlasting, jak by měla být, ale to po ní ani nechci.




 



  • Alverde Lipstick Pencil 02 NUDE

Tohle už není žádný balzámek, ale krásná nude rtěnka v na první pohled praktickém balení. To je ale jediné mínus. Nemá totiž otáčecí mechanismus, ale musí se ořezávat, čímž vyplýtváte zbytečně moc produktu. Takže si myslím že asi zůstane navěky tupá. Jinak barva je úžasná, není nápadná, ale přesto vypadá look jemněji a sofistikovaněji.




 
Přeji krásný den!
-L <3


 

 

 



 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat